INPUT samtaleboks – for hele familien

Juletilbud!  FØR 850  NÅ 550.

Gå til nettbutikk HER

Et unikt verktøy som gjør det enkelt og morsomt å dele tro på hjemmebane.  INPUT inneholder rundt 800 spørsmål og utfordringer som setter i gang gode samtaler og samhandling.  INPUT passer for familier med barn fra 6-19 år.

Tilbudet gjelder t.o.m. 24.12.

Samtalekortene tar for seg ulike temaerog problemstillinger som familien kan snakke om, mens aktivitetskortene utfordrer til å løse en felles oppgave.  Temaene for samtale spenner i fra bibel og bønn til nettvett, mens en aktivitet kan være å løse en gåte.  Boksen kan stå fremme på kjøkken- eller stuebordet.  Da er den lettere å integrere som en del av hverdagslivet.  Samtalekortene kan være med å skape en trygg arenafor ting som man trenger å få snakket om i familien. Da slipper man å komme i en uventet diskusjon eller å gå i forsvar.

Temaer i Input samtaleboks

  • 5-9 år
  • 10-13 år
  • 14-19 år
  • Foreldre
  • Bibel
  • Kjærlighetsspråk
  • Høytider & markeringer
  • Aktivitet
  • Nettvett
  • Bønn