Velkommen til en lederdag som presenterer konfirmasjonsopplegget «Smak og se», som Awana Norge har vært med å utvikle.

Over 60% av ungdommene i Norge velger å bruke ett år i kirka som 14-åringer – dette er unikt på verdensbasis! Vi drømmer om å se konfirmantarbeid utruste nåtidens ungdomsgenerasjon og framtidens Norge til å følge etter Jesus!

Vil du være med?! Få et lite innblikk her: https://vimeo.com/325223358
Påmelding: https://checkin.no/event/29532/smak-og-se-lederdag

NB! Lederdagen vil både være i IMI-kirken for de som kan møtes fysisk (ut i fra restriksjoner) + digitalt for de som ikke har mulighet til å komme.
Å delta på lederdagen er uforpliktende, men gir mulighet til å gå gode prosesser som konfirmasjonsleder om å bygge lederteam, lede smågrupper/disippelgrupper, samt å finne en god plan for konfirmantene når året er ferdig. I tillegg til unik innsikt for å kunne bruke manualen Smak og se.

PRAKTISK INFO
Sted: IMI-kirken, Stavanger. Fysisk for de som her her + digitalt.
Tid: Fredag 4.juni kl 09-15 med innlagte pause!
Pris: 290 kr per pers + mulighet til å kjøpe lunsj for de som er i IMI-kirken.
Vi ønsker at leder for menigheten og leder for konfirmasjonsarbeidet deltar på lederdagen, samt evt andre aktuelle personer/frivillige ledere fra det lokale konfirmasjonssarbeidet. Man kan ikke bruke manualen uten å ha deltatt på lederdagen.